Je kunt klein beginnen en als je zaak groeit, groeit je website mee.
En moet het andersom, dan kan het andersom.

Roxane Catz | journalist, coach & blogger

schrijft al ruim een kwart eeuw over voeding in de breedste zin des woords. Lekker struinen & lezen in het archief met bijna 100 artikelen, interviews en columns. In haar blog 'Lift your spirit' geeft ze bemoedigende voorbeelden en inzichten over alledaagse verslaving. roxanecatz.nl

Dermatologie Amsterdam | Groepspraktijk

Dermatologen Van Eendenburg & Nanninga hebben een drukke praktijk op twee locaties in Amsterdam. Prioriteit: gemak en vindbaarheid, een toegankelijke omgeving waarin de patiënt snel de weg vindt. Praktijkinformatie, formulieren voor afspraken en herhaalrecepten, 'Vraag & Antwoord' en links naar relevante informatie.  dermatologieamsterdam.nl

Boris Postma | Fototografie

Boris Postma, 'an Amsterdam based photographer with a feel for the now and an eye for the future'.  Boris Postma exposeert regelmatig in binnen- en buitenland. De 'Light Side' van zijn portfolio toont modefotografie en portretten in opdracht. In de 'Dark Side' zien we zijn fascinatie voor subculturen en zijn experimentele, autonome werk.
borispostma.com 

DPS PartnerSearch | Relatiebemiddeling

Kees Schiferli is professioneel ‘postiljon d’amour’. Hij bemiddelt en begeleidt mensen van ca. 60+ met een in grote lijnen zelfde soort achtergrond, levensstijl en interesses. De vormgeving van de site sluit aan op de karakteristieke culturele belangstelling van de DPS doelgroep.
dpspartnersearch.nl

Michael Rieu | Sculptor and painter

Alle ruimte voor het rijke portfolio van beeldhouwer en schilder Michael Rieu. De intensiteit, de kleuren en materialen van zijn beelden, olieverven en litho's komen in meerdere galeries aan bod.
michaelrieu.com

Lonneke Stulen | Fotografie

Met het vastleggen van het buitengewone in het dagelijks leven, groeide Lonneke’s spontane fotografie uit tot haar specialiteit. 'Meestal wanneer mensen zich niet bewust zijn van de camera’. Haar wens: een mooie, zuivere site met alle aandacht voor de foto’s. En een portfolio dat 'zonder technisch gedoe' gemakkelijk is aan te passen.  
lonnekestulen-photography.com

Obelisk | Vertalingen en tolkdiensten

Remko Zeven is beëdigd tolk en vertaler Nederlands ↔︎ Frans. In zijn tweetalige site vindt de bezoeker snel zijn weg naar Remko's specialismen: juridische, medische, technische en commerciële vertalingen. Met alle informatie rond wetten en regels bij uitwisseling van formele documenten.
obélisquevertalingen.nl | obelisquetraductions.nl

Albert Mulder | Praktijk 

Het principe van psychosomatische klachten wordt meteen inzichtelijk gemaakt op de home pagina. Uitleg over de behandeling met links en informatie. Info over Albert als supervisor voor (paramedische) profs in de zorg. De kalme opmaak heeft accenten die refereren aan Mulders liefde voor schilderen.
albertmulderpraktijk.nl

Henneke Jeltes dierportretten

Beeldend kunstenaar en toegewijd natuurliefhebber Henneke Jeltes schildert op verzoek (huis)dieren, vogels, insecten en meer. In olieverf op canvas, in pastelkrijt, houtskool of aquarel. Haar portfolio bevat vijf galeries, een rijk geïllustreerde biografie en een speciale pagina, gewijd aan haar roedel huisdieren.
henneke-jeltes-dierportretten.nl

Mange-Tout Amsterdam | Catering

Eigenaar Erica Egberts verzorgt catering en runt B&B The Blossom Room. Voor Erica een site waarin haar persoonlijke sfeer naar voren komt. Menusuggesties, downloads, reserverings- en formulieren. mangetout-amsterdam.nl

Dutch and English 4U | Taaltrainingen

Annemieke Luijckx is taaltrainer Nederlands en Engelsvoor bedrijven en particulieren uit alle landen. Haar tweetalige website in Engels en Nederlands informeert en adviseert (toekomstige) opdrachtgevers en studenten, met tips en links naar hulpbronnen. Studenten vertellen er over hoe zij de taal leerden.
dutchandenglish4u.eu

Esther Apituley, altvioliste | Muziek & meer

Over Esther's muziek, programma's en projecten. Haar wens was om haar eigenzinnige, benadering van klassieke muziek ook stevig in de vormgeving te benadrukken. Met speellijst, biografie, programma en meer. Een site vol galeries, audio, video en de verkoop van cd's. estherapituley.com

#ED7245 web W.jpg

Mag ik ook jouw
site maken?

CONTACT!

Ben je toe aan een echt goede website?

  • Presenteer je missie en je vakmanschap met een goed werkende, mooie en betrouwbare website.

  • Prikkel je bezoekers en laat ze in een oogwenk zien wat je doet, wat je ze te bieden hebt en waar je voor staat.

  • In een aantrekkelijk en zeer functioneel ontwerp waarin jouw prioriteiten, sfeer, klantvriendelijkheid en vindbaarheid voorop staan.

  • Ik zorg voor een heldere lay-out, uitstekende teksten (SEO), originele beeldkeuze, formulieren, verbinding met je Social Media accounts, audio, video en meer.

  • Deze websites zijn responsive - dus op mobiel & tablet net zo efficiënt en aantrekkelijk als op een computer.

  • En over de veiligheid: je SSL encryptie is tiptop in orde. Wil je meer weten, bel of mail me. Ik denk graag met je mee.

Laten we er samen iets moois van maken!