Gebruiksgemak en Functionaliteit

schelp buiten 72.jpg

Wil je een professionele website waarin alle functionaliteiten feilloos samenwerken, ook op mobiel & tablet? Dat kan van heel simpel tot uitgebreid. Helemaal op jou afgestemd in vormgeving, fotografie, audio, video formulieren, social media en meer. Je bezoekers zien in een oogwenk wat je doet, wat je te bieden hebt en waar je voor staat. In een helder ontwerp.  

Flexibel, betrouwbaar - en mooi

Afhankelijk van wat je nodig hebt, maak ik een opzet met maximale flexibiliteit, technische betrouwbaarheid en veiligheid - en schoonheid. Ik maak de site in Squarespace. Dit is tegelijk je host die ongemerkt technisch alles up-to-date houdt. Dus daar heb jij geen omkijken naar.

Vergelijk het met het probleemloos huren van een royaal, stijlvol appartement tegenover de verantwoordelijkheid een koophuis. Alles is naar wens in te delen en aan te passen. Jij bepaalt het interieur. Je verhuurder verzorgt en onderhoudt het sanitair, de de infrastructuur en de strenge beveiliging.

 
schelp binnen-72.jpg

Kies voor comfort en veiligheid

In plaats van de voortdurende zorg over het functioneren van je bezit, houd jij je bezig met waar jij goed in bent: je vak. Met je website zit het wel goed.

  • Veiligheid boven alles, voor jou en voor je bezoekers. 
  • Je hebt steeds de laatste updates van alle technische zaken.
  • Je site is uitstekend voorzien van SEO, in de teksten aan de achterkant
  • Dus ben je steeds goed vindbaar voor zoekmachines.

Kortom, ik bied je precies wat je nodig hebt voor een lekker snorrende, professionele website. Wil je meer weten? bel of mail.